Ξεκινούν οι πτήσεις της Etihad Airways για Ελλάδα

Σε δύο μέρες από τις 24 Ιουνίου, η Etihad Airways θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις της από Αμπού Ντάμπι προς Αθήνα.
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο με αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner δύο κατηγοριών.
Οι πτήσεις θα συνδέσουν όσους ταξιδεύουν από/προς την Αθήνα με προορισμούς σε Ασία Αυστραλία μέσω του Αμπού Ντάμπι.
Η προσθήκη της Αθήνας αυξάνει τον συνολικό αριθμό διεθνών πτήσεων της Etihad κατά τη διάρκεια του Ιουνίου σε 25 προορισμούς.
Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των προγραμματισμένων πτήσεων σε όλο τον κόσμο, όταν αρθούν οι διεθνείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί.
Share this:
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa