Ημερομηνίες: 15/6 - 16/7, 17/7 - 12/8, 19/8 - 24/9, 13/8 - 18/8
τιμη απο €57 /ατομο
Το πετρόχτιστο ξενοδοχείο Αιολίδες σας υποδέχεται  στο κεντρικό χωριό Καλύβια Πεζούλας, στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα με θέα τη λίμνη Πλαστήρα και τα Αγραφιώτικα βουνά.

Ο ρομαντισμός συντροφεύει τα ευρύχωρα δωμάτια μας με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν και με τη διακόσμηση να διαφοροποιείται σε κάθε δωμάτιο. Στην αγκαλιά των πετρόχτιστων κτιρίων μας ο κήπος μας συντροφεύει την πισίνα υπερχείλισης, προσφέροντας στους επισκέπτες απλόχερα την ηρεμία του δάσους και τη δροσιά του νερού.

Επιλέξετε τον καφέ, το γλυκό , το σνακ ή το γεύμα που επιθυμείτε από τον ala cart κατάλογου του café bar restaurant μας και θα σας το σερβίρουμε δίπλα στην πισίνα μας. Απολαύστε την δροσιά του βουνού τις καλοκαιρινές νύχτες επιλέγοντας τον κήπο μας για το ποτό ή το cocktail σας …

Η αίσθηση  της rustic διακόσμησης του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την προσεγμένη εξυπηρέτηση μας θα κάνουν τη διαμονή σας στις Αιολίδες αξέχαστη.

Διαμονή : Ευρύχωρα κλιματιζόμενα δωμάτια, με σαλόνι και πέτρινο τζάκι και ιδιωτικό ανατολικό μπαλκόνι Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση Lcd 32’, βραστήρα και προϊόντα καφέ & τσάι, χρηματοκιβώτιο, ζυγαριά, ψυγειάκι και στα μπάνια ντουζ με στήλη υδρομασάζ και προϊόντα περιποίησης.

Παροχές και Υπηρεσιες : Café Bar Restaurant , πιστοποιημένο Ελληνικό πρωινό, αίθουσα δεξιώσεων & συνεδρίων, lobby & business Center, γυμναστήριο, γήπεδο 5 x 5, εξωτερική πισίνα υπερχείλισης & pool bar, πωλητήριο ειδών δώρων & αναμνηστικών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ

*Συνολική τιμή δωματίου έως 4 άτομα.
Ημερομηνίες που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα : 21 – 22/8, 29 – 30/8, 04 – 05/9 και 24 – 25/9
 
Οι τιμές της περιόδου 15/6 – 16/7 συμπεριλαμβάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ ως προσφορά για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου μετά θα προσαυξηθούν κατά 5% περίπου.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !

στις 4 διανυκτερεύσεις, ΔΩΡΟ ακόμα μία (η 5η), με πρωινό.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο AIOLIDES HOTEL 4* 
  • Πρωινό
  • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
3, 5 μέρες στο AIOLIDES HOTEL 4* στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα µε δικό σας µέσον Ι.Χ. με πρωινό καθηµερινά. 
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa