Ημερομηνίες: 4/7- 19/7, 20/7 - 30/8, 31/8 - 20/9
Tags: ΓΑΛΑΞΙ, ΔΙΑΚΟΠΕ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020
τιμη απο €100 /ατομο
Παραδοσιακή Πασχαλιά στο ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και αναβαθµισµένο (2017) Delphi Beach 4*. Πάσχα στο Delphi Beach, µε πλήρη διατροφή, απεριόριστα ποτά στα φαγητά, παραδοσιακό γλέντι µε την Στέλλα Κονιτοπούλου!
Μια ανάσα από το Γαλαξίδι το Delphi Beach 4* ανοίγει ένα παράθυρο στο πέλαγος και κλείνει μέσα του τις πιό όμορφες στιγμές των διακοπών σας. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και χαλάρωση, σε κοντινή απόσταση αλλά μακριά από το άγχος της πόλης, θα νιώσετε την απαράμιλλη αυθεντική περιποίηση και την πιο ζεστή φιλοξενία από την πρώτη κιόλας διαμονή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ


* 4ο άτομο ως 12 ετών σε κουκέτα (περιορισμένος αριθμός δωματίων).
Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος βάση Νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απ' ευθείας στο Ξενοδοχείο.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2017) DELPHI BEACH HOTEL 4*
  • Με ALL INCLUSIVE
  • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00 

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
4, 6 μέρες στο DELPHI BEACH 4* µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ALL INCLUSIVE.