Ημερομηνίες: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Αναχώρηση απο:Πειραιάς
Tags: Αιγαίο Πέλαγος, Κρουαζιέρα
Επικοινωνηστε μαζι μας για τιμη
7 προορισμοί | 6 διαθέσιμες κρουαζιέρες

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Τσανάκκαλε (Τουρκία), Βόλος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα) Μύκονος (Ελλάδα) & Πειραιάς (Ελλάδα)

Μια επταήμερη κρουαζιέρα που θα σας δώσει όλο το χρόνο να εξερευνήσετε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς γύρω από το Αιγαίο, αλλά και να χαλαρώσετε εν πλω. Οι αισθήσεις σας θα ζωντανέψουν στην Κωνσταντινούπολη, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε στα σοκάκια, να γευτείτε μοναδικές γεύσεις Πολίτικης κουζίνας και να εξερευνήσετε όλα τα αρχαία μνημεία αλλά και τη νυχτερινή ζωή (με διανυκτέρευση για ένα βράδυ).
Οι συναρπαστικοί προορισμοί της 7ήμερης αυτής κρουαζιέρας συνεχίζονται με μια στάση στο Τσανάκκαλε (Δαρδανέλια), ένα σημείο-κλειδί στον Ελλήσποντο απ΄όπου μπορείτε να εξερευνήσετε αρχαίες πόλεις όπως η Τροία. Έπειτα θα ξεκινήσει το ελληνικό κομμάτι της κρουαζιέρας, με πρώτη στάση στο Βόλο, απ’ όπου θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τα Μετέωρα — τα κρεμαστά μοναστήρια στην κορυφή των βράχων έξω από την Καλαμπάκα αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και σίγουρα θα σας κόψουν την ανάσα.
Μετά θα εξερευνήσουμε το Ηράκλειο και την πλούσια πολιτιστική του παράδοση και θα κατευθυνθούμε προς τη Μύκονο (όπου θα έχετε μια διανυκτέρευση) και τη Σαντορίνη, όπου θα περπατήσετε στην Καλντέρα και θα θαυμάσετε όλες τις γραφικές γωνιές του νησιού πριν επιστρέψουμε στον Πειραιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ
Για τιμές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
7ήμερες κρουαζιέρες σε Ελλάδα & Τουρκία κάθε Δευτέρα από 21/10/19 έως και 25/11/19 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal.