ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

4,5 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνίες: 11/7/2021 - 16/9/2021
Tags: Πρέβεζα - Πάργα - Λευκάδα – Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα
τιμη απο €189 /ατομο
MARGARONA ROYAL  3*sup

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλµ)
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 08:00 αναχώρηση, µέσω Εγνατίας Οδού. Περνώντας έξω από τα Γιάννενα φτάνουµε στο Μπιζάνι , όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζοντας και κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή, φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ’ ιδίων. Κατευθυνόμαστε στην Πρέβεζα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Δείπνο. Γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα, ο οποίος δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους όπου μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στον πεζόδροµο της όµορφης παραλίας της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν ελεύθερο χρόνο στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΡΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι για Άρτα θα κάνουμε στάση στο μουσείο της Νικόπολης. Συνεχίζουμε για να θαυμάσουμε το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Διατροφή.
  • Ασφάλεια επαγγελµατικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σημείωση: Στο 4ήµερο πρόγραµµα δεν πραγματοποιείται η 4η ηµέρα (Παξοί – Αντίπαξοι) ενώ η επίσκεψη στην Πάργα γίνεται την πρώτη μέρα

*Στην εκδρομή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
Η επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρηματοδοτείται από τη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Η Δράση «ΑΝΑΣΑ» στοχεύει στην παροχή ενίσχυσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κεφαλαίου κίνησης για τη διασφάλιση επαρκούς ρευστότητας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.
anasa anasa