ΚΟ ΣΑΜΟΥΙ

8 ΗΜΕΡΕΣ

Ημερομηνίες: Όλο το χρόνο
Tags: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
τιμη απο €1065 /ατομο
Το Κο Σαμούι είναι ίσως το πιο όμορφο νησί της Νοτιο-ανατολικής Ασίας και τέλειος προορισμός για τις εξωτικές σας διακοπές. Το νησί δέχεται 500.000 επισκέπτες το χρόνο.
Φημίζεται για τους φιλόξενους κατοίκους του και για τις εκπληκτικές τροπικές παραλίες με φοινικόδεντρα να φτάνουν έως την θάλασσα. Στην εξωτική παραλία Chaweng, την πιο διάσημη του Κο Σαμούι, ο επισκέπτης μπορεί να καλυμπήσει στα σμαραγδένια νερά, να διασκεδάσει στα μπαράκια δίπλα στην αμμουδιά ή να γευματίσει σε κάποιο από τα γραφικά ταϋλανδέζικα εστιατόρια απολαμβάνοντας τα ολόφρεσκα θαλασσινά του Ειρηνικού Ωκεανού.
Αξίζει να επισκεφτεί κανείς τους σχηματισμούς των βράχων Γκραντ Μα και Γκραντ Πα, καθώς και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες. Πρέπει οπωσδήποτε να περάσει και από το Εθνικό Πάρκο Ανγκτόνγκ, όπου η θέα των 40 νησιών, των λιμνών και των βράχων είναι πραγματικά μαγική, ενώ δε θα πρέπει να παραλείψει και το νησί Μαίη όπου σχηματίζεται μια λίμνη από θαλασσινό, όμως, νερό.
Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν σ’ ένα περιβάλλον που παραπέμπει σε καρτ ποστάλ. Ο λόγος για το Σαμούι, με τις εκπληκτικές λευκές παραλίες, όπου οι φοίνικες φτάνουν μέχρι τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, συνθέτοντας έτσι τον ορισμό του εξωτικού προορισμού.
Αλησμόνητη μένει και η επαφή με τους κατοίκους των γραφικών οικισμών, που θα σας ξεναγήσουν με προθυμία στα χωριουδάκια τους, στις φυτείες τους και γενικότερα θα σας μυήσουν στις ασχολίες τους και στον τρόπο ζωής τους. Το ευχάριστο είναι ότι οι ρυθμοί τους είναι τόσο αργοί και χαλαρωτικοί που δεν θα σας βγάλουν από τους δικούς σας ρυθμούς διακοπών !


Το όμορφο νησί με τις αμέτρητες φυτείες φοινικόδεντρων, είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στη Ταϊλάνδη (μόνο το Πουκέτ και το Κο Τσιάνγκ είναι μεγαλύτερα) και βρίσκεται περίπου 700χλμ. νότια της Μπανγκόκ.Βρίσκεται στα ανοικτά του κόλπου της Tαυλάνδης μόλις 60 χλμ. από τις ακτές της χερσονήσου Malay, ακτής που ενώνει την ηπειρώτικη Ταυλάνδη με την Μαλαισία.Τροπικό κλίμα (ζεστό και υγρό) με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Η περίοδος από Μάρτιο – Οκτώβριο είναι θερμή ενώ από Νοέμβριο – Φεβρουάριο δροσερή.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δείτε επίσης

απο € 2895 / ατομο
Αμερική

ΚΟΥΒΑ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Προβολη