Ημερομηνίες: 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Αναχώρηση απο:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tags: ΚΥΠΡΟΣ
τιμη απο €290 /ατομο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
25/10/18, Πέμπτη: πτήση για Λάρνακα – Λεμεσός

Με απευθείας πτήση πετάμε για ΚΥΠΡΟ. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και
μεταφορά στη Λεμεσό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.Διανυκτέρευση.

26/10/18, Παρασκευή: εκδρομή     ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση γιαεκδρομήστη «μοιρασμένη»  Κυπριακή  πρωτεύουσα, τη  ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Μια  πόλη  περιτριγυρισμένη  από  Βενετσιάνικα Τείχη, με  την  «εντός των τειχών» παλιά πόλη. Ακολουθώντας  την  πράσινη  γραμμή, φτάνουμε  στον  Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των  πεσόντων Ελλήνων από  την  τουρκική  εισβολή.Επίσκεψη  στα  φυλακισμένα μνήματα,όπου  βρίσκονται  οι  τάφοι  των  γενναίων  του  αντιαποικιακού αγώνα. Σας  προτείνουμε  γεύμα (εξ’ιδίων) στη  γραφική  «Λαϊκή  Γειτονιά»μια  συνοικία  του  19ουαιώνα.     Προαιρετική επίσκεψη στο  Καθεδρικό  Ναό του  Αγίου  Ιωάννημε τις  θαυμάσιες  τοιχογραφίες.  Το απόγευμα επιστροφή στην Λεμεσό. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.Διανυκτέρευση.

27/10/18, Σάββατο: εκδρομή ΠΑΦΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Πάφο. Διασχίζοντας  τους  αμπελώνες και πορτοκαλεώνες  του  ΦΑΣΟΥΡΙΟΥ , φτάνουμε  στον   Πύργο των  Ιπποτών  στο  ΚΟΛΟΣΣΙ και στο αρχαίο θέατρο του Κουρείου.  Ο δρόμος μετά μας φέρνει στην ΠΕΤΡΑ του ΡΩΜΙΟΥ, (στάση για καφέ) όπου κατά την παράδοση μέσα από τους αφρούς των  κυμάτων  αναδύθηκε  η  θεά της ομορφιάς και του έρωτα  ΑΦΡΟΔΙΤΗ. Φτάνουμε  στη Πάφοόπου θα  ξεναγηθούμε  στην  Έπαυλη  του  ΔΙΟΝΥΣΟΥ με τα υπέροχα μωσαϊκά  και την στήλη  του  Αποστόλου  Παύλου. Το  μεσημέρι  καταλήγουμε  στο  γραφικό  λιμανάκι  της  Κάτω  Πάφου και σας προτείνουμε γεύμα (εξ’ιδίων) στις  γραφικές  ταβέρνες  με τους παραδοσιακούς  ψαρομεζέδες. Το απόγευμα επιστροφήστην Λεμεσό.Διανυκτέρευση.

28/10/18, Κυριακή: εκδρομή     ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – Λάρνακα (πτήση επιστροφής)

Πρόγευμα και αναχώρηση για εκδρομή στην Αγία Νάπα και τη Λάρνακα. Περνώντας από την Πύλα, το μοναδικό μικτό χωριό, φτάνουμε στη Δερύνεια, το σημείο που δολοφονήθηκαν τα δύο παλικάρια από τους Τούρκους. Από το παρατηρητήριο θα δούμε τη νεκρή πόλη της Αμμοχώστου. Στην Αγία Νάπαθα δούμε το βενετσιάνικο μοναστήρι. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Λάρνακαςγια να δούμε την εκκλησία του Αγίου Λαζάρουόπου βρίσκεται και ο τάφος του και να θαυμάσουμε την παραλία με τις Φοινικούδες. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την πτήση της επιστροφής  μας.
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
  • 1 χειραποσκευή 8 κιλών & 1βαλίτσα 20κιλών
  • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις
  • Δαπάνη επίσημου τοπικού ξεναγού
  • Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνη
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (145€ απόΘεσ/νίκη & Αθήνα)
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικώνχώρων
  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


​​​​​​​Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο προς/από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα, Σέρρες με κόστος 10€ ανα άτομο/διαδρομή για τις αναχωρήσεις με * του τιμοκατάλογου.