Ημερομηνίες: 25/10 & 22/11 2018 Αναχώρηση απο:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Tags: Ασία, Μπαλί
τιμη απο €2880 /ατομο
Ένα ταξίδι που ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και αγάπη στην πιο γνωστή-άγνωστη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας την Ιάβα και το Μπαλί. Δύο νησιά που αγαπήθηκαν από την παγκόσμια τουριστική αγορά κυρίως για τις φυσικές τους ομορφιές, την νυχτερινή διασκέδαση και την άριστη φιλοξενία που προσφέρουν. Εμείς ρίξαμε μια άλλη ματιά σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη και σας προσφέρουμε ένα μεστό πρόγραμμα με τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της.

Το ταξίδι με μια ματιά… σχεδιασμένο από τους πιο έμπειρους διοργανωτές της αγοράς
 • Πτήσεις με Qatar Airways.
 • Ξενοδοχεία 4* & 5*.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Διανυκτερεύσεις στην πιο όμορφη και πιο γραφική πόλη του νησιού, το Ουμπούντ.
 • Θα παρακολουθήσουμε τα παιχνιδίσματα της παροικίας των δελφινιών & θα επισκεφθούμε τους θεαματικούς καταρράκτες Γκιτ Γκιτ στη Λοβίνα.
 • Επίσκεψη στο Batubulan Village για να απολαύσουμε την παράσταση χορού Barong & Keris.
 • Θα δούμε το περίφημο Τέμπλο Μπεσάκι καθώς και το επιβλητικό ηφαίστειο Κινταμάνι με την πανέμορφη λίμνη Μπατούρ.
 • Επίσκεψη στο θαλάσσιο Τέμπλο βράχο, του Τάνα Λοτ.
 • Επίσκεψη στο λίκνο της Ινδουιστικής παράδοσης της Ιάβα, το μυθικό Πραμπανάν.
 • Επίσκεψη στο Μπορομπουντούρ, το οποίο μαζί με το Ανγκόρ στη Καμπότζη και το Παγκάν στη Βιρμανία, έχει τον τίτλο του κορυφαίου μνημείου της Ασιατικής βουδιστικής παράδοσης.
 • Ενδελεχής ξενάγηση της Τζακάρτα.
 • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημέρα 1η: Αθήνα – Μπαλί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο το πρωί και πτήση για το Μπαλί μέσω Ντόχα.

Ημέρα 2η: Μπαλί (Ουμπούντ)

Άφιξη το απόγευμα στην πρωτεύουσα του Μπαλί, Ντενπασάρ. Αυτό το ταξίδι έχει ως στόχο να γνωρίσει στον επισκέπτη ένα διαφορετικό Μπαλί από αυτό που γνωρίζουν οι τουρίστες, δηλαδή τις γνωστές παραλίες. Εμείς θα σας δείξουμε τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού! Μεταφορά στην πιο όμορφη και πιο γραφική πόλη του νησιού, το Ουμπούντ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Ουμπούντ

Το Ουμπούντ με τις συνεχείς θεατρικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, παρα­μένει η πιο πολιτι­στική περιοχή, ακό­μα σχετικά αλώβητη από τις «καταστρο­φές» του μαζικού τουρισμού των πα­ραλιών. Μετά το πρωινό μας πρωινό μας θα επισκεφ­θούμε το Batubulan Village για να απο­λαύσουμε την πα­ράσταση χορού Barong & Keris. Στη συνέχεια θα επι­σκεφθούμε στο χωριό Σελούκ, το οποίο είναι γνωστό για τα χειροποίητα χρυσά και ασημένια χειροτεχνήματα και το κεντρικό χωριό Mas Village, με τα καλύτερα έργα τέχνης χειροτεχνίας – ξυλογλυπτικής. Αργότερα μας περιμένει το επιβλητικό ηφαίστειο Κινταμάνι με την πανέμορφη λίμνη Μπατούρ και ο ιερός ναός Tirta Empul (Αγία Άνοιξη στα Μπαλινέζικα). Η λίμνη του ναού είναι διάσημη για το ιερό νερό της, όπου οι Μπαλινέζοι Ινδουιστές πηγαίνουν για τελετουργικό καθαρισμό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ουμπούντ.

Ημέρα 4η: Ουμπούντ – Λοβίνα - Ουμπούντ

Ξύπνημα πολύ νωρίς το πρωί, για να παρακολουθήσουμε τα παιχνιδίσματα της παροικίας των δελφινιών, που παρεπιδημούν στον κόλπο της Λοβίνα  και αργότερα επίσκεψη των θεαματικών καταρρακτών Γκιτ Γκιτ, ύψους 40 μέτρων, με κρυστάλλινα νερά, που τους ακολουθεί ο δυσοίωνος μύθος, ότι αν ζευγάρι κολυμπήσει στα νερά του μαζί, θα χωρίσει σύντομα. Συνεχίζουμε για το Μπεντουγκούλ, απ’ όπου θα έχουμε μια άποψη της περιοχής, με τη λίμνη Μπρατάν και τον πιο πολυφωτογραφημένο ναό του νησιού, το Ουλούν Ντανού. Μετά το μεσημεριανό μας επιστροφή στο Ουμπούντ.

Ημέρα 5η: Ουμπούντ - Καντιντάσα

Μετά το πρωινό, επίσκεψη του σπηλαίου- Ναού Γκόα Λάβα, το σπίτι για χιλιάδες νυχτερίδες. Θα συνεχίσουμε για το Κέρτα Γκόσα, το παλαιό δικαστήριο, στο οποίο είναι αναρτημένος ένας παραδοσιακός πίνακας των Καμασάν, που απεικονίζει τη μετά θάνατο ζωή, σύμφωνα με το Κάρμα του καθενός. Στη συνέχεια μας περιμένει το περίφημο Τέμπλο Μπεσάκι καθώς και το επιβλητικό ηφαίστειο Κινταμάνι με την πανέμορφη λίμνη Μπατούρ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με εξαιρετική θέα. Αναχώρηση για την Καντιντάσα.

Ημέρα 6η: Καντιντάσα – Μπαλί ( Νούσα Ντούα)

Η μέρα μας θα αρχίσει με την επίσκεψη του Βασιλικού Τέμπλου Ταμάν Αγιούν και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη του Ναού Μπατουκάρου, ενός από τους μεγαλύτερους Ινδουιστικούς ναούς του νησιού. Στις πλαγιές του ομώνυμου βουνού, απλώνεται ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Είναι οι ορυζώνες Τζατιλουγουίθ, που είναι μόνοι τους ένα έργο τέχνης. Κατά την διάρκεια της συνέχειας του οδοιπορικού μας, θα επισκεφθούμε το θαλάσσιο Τέμπλο βράχο, του Τάνα Λοτ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και αργότερα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη κοσμοπολίτικη Νούσα Ντούα.

Ημέρα 7η: Μπαλί - Τζογκτζακάρτα

Πρωινό ελεύθερο για να ολοκληρώσετε τις τελευταίες σας αγορές στην πάντα αξιόλογη τοπική αγορά και αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση για τη «Φλωρεντία» της Ινδονησίας, την έδρα των πανίσχυρων σουλτάνων της Ιάβας, την Τζογκτζακάρτα. Η σημερινή μας επίσκεψη είναι αφιερωμένη στο πάλαι ποτέ λίκνο της Ινδουιστικής παράδοσης της Ιάβα, το μυθικό Πραμπανάν. Ο αρχαιολογικός χώρος της Κοιλάδας των Βασιλέων είναι διάσπαρτος από ινδουιστικούς ναούς αφιερωμένους στη θεϊκή τριάδα Βίσνου, Βράχμα και Σίβα, ενώ η αρχιτεκτονική και η περίτεχνη διακόσμησή τους «ταξιδεύει» τον επισκέπτη στα τελειότερα μνημεία της ίδιας της Ινδίας. Αργότερα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η: Τζογκτζακάρτα

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το Μπορομπουντούρ, το οποίο μαζί με το Ανγκόρ στη Καμπότζη και το Παγκάν στη Βιρμανία, έχει τον τίτλο του κορυφαίου μνημείου της Ασιατικής βουδιστικής παράδοσης. Εκεί με δέος θα αντικρίσουμε τη μεγαλύτερη βουδιστική στούπα του κόσμου, που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα. Ένα φαινόμενο, έξω από τα ανθρώπινα μέτρα, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στην Τζογκτζακάρτα, όπου θα συμπληρώσουμε την σημερινή μας επίσκεψη, με μία περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και μία επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο μπατίκ.

Ημέρα 9η: Τζογκτζακάρτα - Τζακάρτα

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε στο τουριστικό, κλιματιζόμενο βαγόνι για να μεταφερθούμε στην Τζακάρτα.  Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι φημισμένη κι έτσι, η διαδρομή διάρκειας 8.30’ ωρών περίπου, περνάει ευχάριστα. Άφιξη το απόγευμα  στην πολύβουη μητρόπολη, την Τζακάρτα . Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η: Τζακάρτα

Μετά το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε  στην πόλη που έχει κρυμμένα μυστικά, όπως το Εθνικό Μουσείο, το λιμάνι των ψαράδων, την πλατεία Φαταχιλά με το παλιό δημαρχείο και φυσικά την υπαίθρια αγορά της. Γευμα σε τοπικό εστιατόριο.

Ημέρα 11η: Τζακάρτα - Αθήνα

Όλη η μέρα στη διάθεσή μας να την περπατήσουμε  στην  Τζακάρτα , τη  μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας.  Το απόγευμα  μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα , μέσω  Ντόχα.

Ημέρα 12η: Αθήνα
Άφιξη στην Αθήνα.

Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
ΤΙΜΕΣ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Qatar Airways.
 • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* & 5*.
 • Γεύματα: Ημιδιατροφή καθημερινά, εκτός της 11ης μέρας (πρωινό).
 • Μεταφορές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία).
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 • Ποτά/αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων/δείπνων.
 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ’ άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
 • Όπου εμφανίζονται τιμές με την ένδειξη Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.
 • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
​​​​​​​Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο προς/από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» από Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα, Σέρρες με κόστος 10€ ανα άτομο/διαδρομή για τις αναχωρήσεις με * του τιμοκατάλογου.