ΚΑΟ ΛΑΚ

  •  marriott_khao_lak_resort_alamanis
  •  le_meridien_khao_lak_beach_spa_resort
  •  khao-lak-thailand
  • resort-_in-_khaolak
Ημερομηνία 

Όλο το χρόνο

Διάρκεια 

8 ημέρες

Διαθεσιμότητα 

20

απο 1130€

Description 

Ενα απο τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Νότου της Ταυλάνδης είναι τα 25 χλμ. των πανέμορφων ακρογιαλιών του χωριού Καο Λάκ. Η μεγάλη παραλία του Κάο Λακ με τη λευκή άμμο είναι από τις πιο δημοφιλείς, αλλά ποτέ δεν παρατηρείται συνωστισμός, ακόμα και κατά την υψηλή τουριστική σεζόν, από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο. Μπορείτε να ναυλωσετε μηχανοκίνητες πιρόγες για καταδυτικές εξορμησεις σε ένα απο τα εννιά εκπληκτικά νησιά Σιμιλάν ακριβώς απέναντι με τον πιο πλούσιο βυθό στην θάλασσα Ανταμάν.Η παραλία Κάο Λακ φτανει σχεδον μεχρι τη Χατ Μπαν Σακ, 14 χλμ. βορειότερα, μια παραλία με δέντρα Κασουαρίνα (πεύκα της θάλασσας). Απολαύστε την .

Τοποθεσία 

Η Ταϊλάνδη είναι, κατά κύριο λόγο, τροπική χώρα με αρκετή υγρασία και ζέστη η οποία κυμαίνεται από 28 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Περισσότερη δροσιά, θα βρείτε μόνο στα βουνά στο βόρειο άκρος της χώρας. Ωστόσο, ένας έμπειρος παρατηρητής θα προσέξει ότι υπάρχουν συνολικά τρεις κλιματικές περιόδοι ανά έτος:

Περίοδος Δροσιάς: Από αρχές Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, δεν βρέχει πολύ και οι θερμοκρασίες είναι στα χαμηλότερα επίπεδα, αν και θα παρατηρήσετε μετά βίας τη διαφορά στο νότο όπου εάν επιχειρήσετε κάποια πεζοπορία στα βόρεια ορεινά, θα χρειαστεί να φορέσετε ίσως κάποιο λεπτό πουλόβερ παρόλο που οι θερμοκρασίες μπορεί να φθάσουν και μέχρι 5 βαθμούς Κελσίου.

Περίοδος Ζέστης: Από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο, η θερμοκρασία στην Ταϊλάνδη ξεπερνάει και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Αυτό μπορεί να είναι ευχάριστο γεγονός εάν απολαμβάνετε το δροσερό ποτό σας σε κάποια παραλία, αλλά από την άλλη μπορεί να μην είναι και η καλύτερη εποχή να περπατήσετε ανάμεσα στα αξιοθέατα της Μπανγκόκ.

Περίοδος Βροχών: Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο ξεκινάνε οι τροπικοί μουσώνες οι οποίοι κατακλύζουν τη χώρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι βρέχει ασταμάτητα αλλά όταν πιάσει η βροχή, οι πλημμύρες δεν αποτελούν ασυνήθιστο φαινόμενο.

Περιοχή