ΡΟΔΟΣ

Ημερομηνία

5 & 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ημέρες

4 & 5

Τιμή
από 235€
Διαθεσιμότητα
20

ΕΛΛΑΔΑ

ΡΟΔΟΣ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ( ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ )

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΔΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και αναχώρηση με απευθείας πτήση. Άφιξη στο αεροδρόμιο Διαγόρας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί Δείπνο στο ξενοδοχείο

 

2η ημέρα: ΡΟΔΟΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ (Μ.Παρασκεύη)

Πρόγευμα. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε το γραφικό Μανδράκι, το εντυπωσιακό ενυδρείο, το μοναδικό πανόραμα της Ρόδου και τον λόφο του Μόντε Σμίθ και θα περπατήσουμε στη παλαιά μεσαιωνική πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο του μεγάλου Μαγίστρου και την περίφημη οδό των ιπποτών. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος για μία επίσκεψη στη πραγματικά πλούσια αγορά του νησιού. Ποιοτικές αγορές όλων των ειδών μπορείτε να κάνετε στη παλιά πόλη καις τη αγορά της πλατείας Κύπρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακολουθία του επιταφίου στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς Φανερωμένης λίγα μόλις μέτρα από το Rodos Palace, ή στη παλιά πόλη, στην εκκλησία του Αγ.Φανουρίου, όπου γίνεται και η περίφημη αναπαράσταση των παθών του Χριστού. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ - ΛΙΝΔΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μ.Σάββατο)

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού. Θα περιηγηθούμε στην αρχαία Κάμειρο, την Πομπηία της Ρόδου Και το γραφικό μοναστήρι στη Φιλέρημο. Μετά θα καταλήξουμε στην μοναδική για την ομορφιά της, κοιλάδα των Πεταλούδων. Απολαύστε τον περίπατο σας στο μοναδικό αυτό χώρο αναπαραγωγής και χαρείτε το μεγαλείο της φύσης. Ακολουθεί η Λίνδος με την επιβλητική της ακρόπολη. Ελεύθερος χρόνος γεύμα και καφέ προαιρετικά καις την επιστροφή επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά της Καλλιθέας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο ή στην όμορφη εκκλησία του Ευαγγελισμού, στη πλατεία του δημαρχείου. Αργότερα ακολουθεί Εορταστικό δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΡΟΔΟΣ (Κυριακή του Πάσχα)

Πρόγευμα και στη συνέχεια η ημέρα είναι στη διάθεση σας για το πασχαλινό γλέντι, με πλούσια εδέσματα όπως παραδοσιακό αρνί στη σούβλα, καθώς επίσης και άφθονο κρασί Απολάυστε το παραδοσιακό γλέντι με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από τοπικά συγκροτήματα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

 

5η ημέρα: ΡΟΔΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Δευτέρα του Πάσχα)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Διαγόρας. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση