ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ημερομηνία

6 & 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ημέρες

4

Τιμή
από 309€
Διαθεσιμότητα
20

ΕΛΛΑΔΑ

 
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ( Ατομικό πρόγραμμα)

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου ακολουθεί η πτήση μας Μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία - περιήγηση στο κέντρο του νησιού, τα Φηρά. Νωρίς το βράδυ μεταφορά στον Πύργο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μοναδική περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΟΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί εκδρομή όπου θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργος και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο οινοποιείο Santo Wine και θα δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά του συνεταιρισμού. Το απόγευμα επίσκεψη στην Οία, όπου Θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και στα καλντερίμια. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο – πορτοκαλί χρώμα του ουρανού . Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Για την ανάσταση, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Μητρόπολη των Φηρών. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση 09.30 για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμμένη, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με οβελία (προαιρετικά ανάλογα με την επιλογή διαμονής σας). Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία γνωριμία με το νησί και αναχώρηση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου ακολουθεί η πτήση για Θεσσαλονίκη.